Bij tennisvereniging Sint Maarten kan er altijd getennist worden….

Tennisvereniging Sint Maarten bestaat vanaf 1978. Het park bestaat uit drie mooie gravelbanen. Onze leden komen uit het dorp en de directe omgeving van Schagen. De gravelbanen liggen er prima bij door goed onderhoud dankzij onze groundsman Jan en zijn helpende hand Egbert. Zij zorgen er voor dat er bijna altijd gespeeld kan worden, en zelfs na een regenbuitje zijn de banen bespeelbaar. Met een ledenaantal van ongeveer 100 leden en drie gravelbanen maakt het mogelijk om altijd te kunnen tennissen. Ook draait de kantine door, en dit wel zónder kantinediensten. De leden hebben de mogelijkheid om een sleutel te halen en gezellig nog even na te zitten na een potje tennis.

Toernooien en competitie

Er kan op diverse dagen van de week competitie gespeeld worden. Naast de competitie worden er ook jaarlijks toernooien georganiseerd én vindt er wekelijks een tossochtend- en avond plaats.
Sinds 2014 organiseren wij  ’Het Keuveltoernooi’ ,ons open toernooi wat half juni (week 25) plaatsvindt. Dit gezellige toernooi  krijgt steeds meer bekendheid in de regio door het spelen in poulesysteem. Maar ook de flexibele organisatie. Deze ingrediënten maken het erg aantrekkelijk voor toernooispelers. Verder worden naast ’t keuveltoernooi ook nog het openingstoernooi, thuisblijvers-toernooi, en het eindejaarstoernooi georganiseerd.

Tennislessen

De tennislessen worden verzorgt door Advantage Tennisactiviteiten. Er wordt door Janneke op maandag en woensdagmiddag- en avond les gegeven, aan zowel jeugd als volwassenen. Verder wordt er voor de jeugd uit Sint Maarten  jaarlijks schooltennis georganiseerd om de kinderen kennis te laten maken met tennis. Het lidmaatschap voor de jeugd is € 27,50 per seizoen, de kinderen die les krijgen van Janneke krijgen ditzelfde bedrag gesponsord door de club.

Heeft u een lidmaatschap bij een andere vereniging en wilt u toch graag les van Janneke, dan betaald u per les € 2,50 baanhuur.

Kijk voor meer informatie over T.V. Sint Maarten op onze website  of volg T.V. Sint Maarten op facebook

Meer informatie over tennislessen? Of wil je meteen inschrijven voor de tennislessen in Sint Maarten?

Ook voor kinderen is het mogelijk om tennisles te volgen, kijk voor meer informatie bij tenniskids of schrijf je direct in via het inschrijfformulier

Er wordt op de volgende dagen lesgegeven bij T.V. Sint Maarten:

Maandag    14.30-22.00    (Trainer: Janneke Vis)
Woensdag  17.00-22.00    (Trainer: Janneke Vis)

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl