Tennisclinics

Wilt jij een bedrijfsuitje, een teambuilding, of wil je een gezellige dag met vrienden? Advantage Tennisactiviteiten organiseert clinics op maat voor zowel bedrijven, verenigingen, en particulieren. De clinics zijn voor alle leeftijden en is mogelijk op ieder niveau. Het is de bedoeling dat iedereen plezier en ontspanning beleeft en dat op een actieve manier op de tennisbaan.

Verenigingen

Heeft jouw vereniging een open dag, ledenwervingsactie, een jubileum of een rackettestdag? Advantage Tennisactiviteiten verzorgt deze dag op maat. De vereniging geeft aan wat de wensen zijn en in overleg wordt er een programma gemaakt en het zal het een leuke en gezellige dag worden.

Bedrijventennis

Advantage Tennisactiviteiten verzorgt ook clinics voor bedrijven. Op deze manier leren medewerkers elkaar beter kennen en vergroot men de betrokkenheid tot elkaar. Door middel van een actieve clinic en een ontspannen sfeer zal het een onvergetelijke dag worden.

Particulieren

Mocht je iets te vieren hebben met vrienden, familie of wilt je gewoon een gezellige en sportieve dag beleven? Neem contact op met Advantage Tennisactiviteiten. De clinic wordt verzorgd naar jouw wensen en behoeften.

Wil je meer informatie of een clinic bespreken, neem dan contact op met Janneke

Advantage Tennis snelheidsmeter

Advantage Tennis Ballenkanon

 

Advantage Tennis Foto Racket Testdag

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl