Advantage Tennisactiviteiten Reclamedoek

Advantage Tennisactiviteiten

Binnen de tennislessen wordt er gezocht naar de persoonlijke voorkeuren van de leerling, zoals een voorkeur-zintuig, een voorkeur-focus of een voorkeur van leerstijl. Door de persoonlijke voorkeur van de leerling te vinden zullen doelen eerder bereikt worden en de leerling bewust bekwaam kan handelen.

Naast het lesgeven aan zowel jeugd als volwassenen bij  T.V. Boerenslag organiseren wij activiteiten zoals schooltennis, clinics en tennistijgers.

Kijk voor meer informatie bij tennislessen. Meer weten over jeugdtennislessen? Kijk dan bij tenniskids voor de lesmethode waar gebruik van gemaakt wordt.

Tenniskids Advantage Tennis

Naast het lesgeven versterkt en verbindt Advantage Tennisactiviteiten  regionale tennisverenigingen met elkaar en ondersteunen en adviseren we commissies binnen de vereniging.

Advantage Tennisspeciaalzaak racketwand 2021Advantage Tennisspeciaalzaak

De hoofdreden van het beginnen van de tennisspeciaalzaak is dat het mij binnen de tennislessen opviel dat tennissers weinig tot geen aandacht besteden aan hun materiaal en schoeisel, met blessures als gevolg. Blessures zijn dan ook de voornaamste reden dat men stopt met tennissen. Zo zonde, want het hoeft geen reden te zijn tot stoppen met tennissen. Met de juiste materialen en bespanning kunnen blessures zelfs voorkomen worden.Voor informatie en advies over materiaal en schoeisel kan je altijd terecht bij Advantage Tennisspeciaalzaak.

 

Multi SkillZ Advantage

Multi SkillZ Advantage

Binnen de Multi SkillZ-groeisessies worden kinderen uitgenodigd via unieke spelvormen. Kinderen oefenen bewegingsacties herhaaldelijk op een variabele manier in een interactieve bewegingscontext en door wisselende situaties. Deze strategie levert een brede en effectieve motorische vorming op. Motorische vaardigheden zijn een essentieel onderdeel van de ontwikkeling voor alle kinderen. De sensorische en motorische ervaringen betekenen de basis voor de ontwikkeling van  ieder kind

Het doel achter de Multi SkillZ groeisessies is kinderen gek maken van bewegen en daarmee kinderen vaardigheden bijbrengen voor het leven, op weg naar een gezonde en fitte levensstijl. Door  gevarieerde oefeningen en uitdagende spel- en beweegvormen aan te bieden, wordt er bewust ingezet op de motorische, cognitieve én sociaal affectieve ontwikkeling van het kind. Kinderen beleven beweegvreugde en spelplezier aan de Multi SkillZ groeisessies. Dit is de basismotivatie voor de toekomst door ‘spelend bewegen’, ‘sociaal bewegen’ en ‘goed bewegen’

Nieuwsgierig geworden naar Multi SkillZ? Dan ben je bij Multi SkillZ Advantage aan het juiste adres.

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl