Ervaringen

Sinds oktober 2020 hebben we les van Janneke en dat bevalt uitstekend. Janneke geeft op een speelse en ontspannen manier les. Er is aandacht voor spelinzicht en techniek in combinatie met gevoel voor de juiste beweging. Janneke kan met een simpel maniertje een beweging veel beter laten uitvoeren. De oefeningen variëren wekelijks en bouwen door op de vorige lessen en de leerdoelen die we aan het begin hebben benoemd. Ondanks dat we in een groepje lessen ziet en weet ze van iedereen de aandachtspunten te benoemen om daar samen aan te werken. We kijken elke week weer uit naar de volgende les!

Willy & Sander


 

Met de lessen van Janneke word je zelfbewust van je eigen tennis. Je leert omgaan met je zwakke- en sterke punten. Zeker een aanrader voor je spelverbetering!

Simone Groenveld


 

Janneke weet met alle leeftijden goed om te gaan en is een trainster met pit! Sinds een paar lessen is mijn spel duidelijk verbeterd. Haar observatievermogen is uitstekend, waardoor zij juiste tools aandraagt om mijn techniek te verbeteren.

Thijs van Went


 

Super trainster! Met veel enthousiasme en inzet geeft ze les. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, ook al tennis ik al tig jaar. Technisch en tactisch nieuwe dingen geleerd. Ze legt goed uit. Zij geeft de kinderen ook erg leuk les, ze gaat met enthousiasme heen en komt nog enthousiaster terug!

Judith Aalberts


tech: dodo.nl | design: c-designs.nl