Tennisspeciaalzaak

Zoek jij een tennisspecialist in de regio Schagen, Den Helder of Alkmaar? Dan ben je bij Advantage Tennisspeciaalzaak aan het juiste adres!

In onze tennisspeciaalzaak verkopen wij tennisrackets, tennisschoenen, tennistassen, kleding, dempers, grips, tennisballen en bespannen wij tennisrackets op professionele wijze.

Tennisrackets

Wij verkopen rackets van de vier grootste merken binnen de tenniswereld. Deze merken zijn Wilson, Yonex, Babolat en Head. Alle modellen binnen de verschillende series zijn te verkrijgen. Tevens is het mogelijk om rackets te testen zodat je te weten kan komen welk racket bij jou past.

Tennisschoenen

Naast rackets verkopen wij ook tennistassen van de bovenstaande merken, kleding van Bidi Badu, Babolat en Mizuno én tennisschoenen. Er zijn schoenen te verkrijgen met een allcourt zool en met een gravelzool. Bij een gravelschoen is het profiel groffer, zodat je meer grip ervaart op het gemalen baksteen. Wij verkopen tennisschoenen van de merken, Wilson, Babolat, Yonex, K-Swiss en Mizuno.

Verder hebben we alle accessoires die nodig zijn binnen de tennissport, zoals basisgrips, overgrips, dempers, sokken, petten en ballen.

Voor meer informatie en/of vragen over bespannen, tennisrackets of ander tennismateriaal? Voel je vrij om contact op te nemen met Janneke (06-51144550) óf kom eens langs aan de Zeeweg 51 in Sint Maartensvlotbrug.
Houd facebook en instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Openingstijden van oktober t/m maart:

Dinsdag 9.30 – 15.00 uur
Donderdag 9.30 – 14.30 uur
Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl