Bij T.V. Sint Maarten kan altijd getennist worden...

Tennisvereniging Sint Maarten bestaat vanaf 1978. Het park bestaat uit drie mooie gravelbanen. Onze leden komen uit het dorp en de directe omgeving van Schagen. De gravelbanen liggen er prima bij door goed onderhoud dankzij onze groundsman Jan en zijn helpende hand Egbert. Zij zorgen er voor dat er bijna altijd gespeeld kan worden, en zelfs na een regenbuitje zijn de banen bespeelbaar. Met een ledenaantal van ongeveer 100 leden en drie gravelbanen maakt het mogelijk om altijd te kunnen tennissen. Ook draait de kantine door, en dit wel zónder kantinediensten. De leden hebben de mogelijkheid om een sleutel te halen en gezellig nog even na te zitten na een potje tennis.

Toernooien en competitie

Er kan op diverse dagen van de week competitie gespeeld worden. Naast de competitie worden er ook jaarlijks toernooien georganiseerd én vindt er wekelijks een tossochtend- en avond plaats.
Sinds 2014 organiseren wij  ’Het Keuveltoernooi’ , ons open toernooi wat half juni (week 25) plaatsvindt. Dit gezellige toernooi  krijgt steeds meer bekendheid in de regio door het spelen in poulesysteem, maar ook de flexibele organisatie. Deze ingrediënten maken het erg aantrekkelijk voor toernooispelers. Verder worden naast ’t keuveltoernooi ook nog het openingstoernooi, thuisblijvers-toernooi, en het eindejaarstoernooi georganiseerd.

Tennislessen en lidmaatschap jeugd

De tennislessen worden verzorgt door Advantage Tennisactiviteiten. Er wordt door Janneke op maandag en woensdagmiddag les gegeven aan de jeugd. Verder wordt er voor de jeugd uit Sint Maarten  jaarlijks schooltennis georganiseerd om de kinderen kennis te laten maken met tennis.

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom is bij T.V. Sint Maarten het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van T.V. Sint Maarten bestaat uit:

− Lidmaatschap
− Gehele jaar vrij tennissen
− Tennistraining  (25 lessen van maart t/m december)
− Deelname Tennistijgers (8x)

Wat is Tennis Alles-in-1?

Onder Tennis Alles-in-1 verstaat de KNLTB een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en competitiedeelname (of het nu KNLTB competitie of een eigen interne competitie is) onderdeel zijn van één pakket. Aan een Tennis Alles-in-1 lidmaatschap kunnen bijvoorbeeld trainingen, verenigingsactiviteiten en toernooitjes worden toegevoegd. Bij Tennis Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich dus niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af, als hij of zij niet kan. Dit zorgt voor een hogere opkomst tijdens activiteiten.
Het pakket kost normaal gesproken €35,50 p.p per maand zijn, maar de club subsidieert per maand €5,50 per kind, wat betekent dat het alles-in-1-pakket €30,00 per maand kost. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of Tennisijgers. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door bij Janneke. Heb je vragen over het pakket of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janneke

Tennislessen en lidmaatschap volwassenen

Er wordt door Janneke op maandag -en woensdagmiddag en avond les gegeven, aan de volwassenen. Om tennislessen te volgen die je lid te zijn van de tennisvereniging. Het lidmaatschap bij T.V. Sint maarten kost €87 per seizoen (1 april t/m 31 november).
Heeft u een lidmaatschap bij een andere vereniging en wilt u toch graag les van Janneke, dan betaald u per les € 2,50 baanhuur.

Kijk voor meer informatie over T.V. Sint Maarten op onze website  of volg T.V. Sint Maarten op facebook

Meer informatie over tennislessen? Of wil je meteen inschrijven voor de tennislessen in Sint Maarten?

Het lidmaatschap wordt automatisch ieder jaar verlengd. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat kan vóór 31 december van het lopende jaar via mail : tinekeduin65@gmail.com

Er wordt op de volgende dagen lesgegeven bij T.V. Sint Maarten:

Maandag    14.30-22.00
Woensdag  17.00-22.00

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl