Alles-in-1-lidmaatschap

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom is bij T.V. Sint Maarten en T.V. ’t Zijpken het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van T.V. Sint Maarten en T.V. ’t Zijpken bestaat uit:

− Lidmaatschap
− Gehele jaar vrij tennissen
− Tennistraining
− Deelname Tennistijgers (8x)

 

 

Wat is Tennis Alles-in-1?

Onder Tennis Alles-in-1 verstaat de KNLTB een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en competitiedeelname (of het nu KNLTB competitie of een eigen interne competitie is) onderdeel zijn van één pakket. Aan een Tennis Alles-in-1 lidmaatschap kunnen bijvoorbeeld trainingen, verenigingsactiviteiten en toernooitjes worden toegevoegd. Bij Tennis Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich dus niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af, als hij of zij niet kan. Dit zorgt voor een hogere opkomst tijdens activiteiten.
Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of Tennisijgers. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door bij Janneke. Heb je vragen over het pakket of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janneke

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl