Bij 't Zijpken ben je van harte welkom...

Onze gezellige club heeft een hoop te bieden:

  • Het hele jaar vrij tennissen
  • 3 mooie kunstgrasbanen
  • Verlichting op alle banen
  • Meedoen aan competities, een eigen open toernooi (Trambaantoernooi), clubkampioenschappen, woensdagavondmix
  • Tennislessen

Tennislessen en lidmaatschap volwassenen
Contributie 2022:
De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering.

  • Seniorleden vanaf 17 jaar     € 145,00 (bij het doen van baan- en/of kantinediensten € 95,00)
  • Juniorleden vanaf 14 jaar     €  55,00

Met betrekking tot de leeftijd is voor alle leden de situatie per 31 december 2021 bepalend.

Voor nieuwe leden geldt een inschrijfgeld van € 12,00

Lid worden van T.V. ‘t Zijpken?
U kunt zich online aanmelden via deze link of download het inschrijfformulier (pdf)  en vul alles zo volledig mogelijk in.

Meer informatie over tennislessen? Of wil je meteen inschrijven voor de tennislessen bij T.V ’t Zijpken?

Tennislessen en lidmaatschap jeugd
Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij T.V. ‘t Zijpken het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van T.V. ‘t Zijpken bestaat uit:

− Lidmaatschap
− Gehele jaar vrij tennissen
− Tennistraining  (35 lessen van januari t/m december)
− Deelname Tennistijgers (8x)

Wat is Tennis Alles-in-1?
Onder Tennis Alles-in-1 verstaat de KNLTB een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en competitiedeelname (of het nu KNLTB competitie of een eigen interne competitie is) onderdeel zijn van één pakket. Aan een Tennis Alles-in-1 lidmaatschap kunnen bijvoorbeeld trainingen, verenigingsactiviteiten en toernooitjes worden toegevoegd. Bij Tennis Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich dus niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af, als hij of zij niet kan. Dit zorgt voor een hogere opkomst tijdens activiteiten.

Waarom Tennis Alles-in-1?
Het behoud van jeugdleden is voor tennisverenigingen één van de grootste uitdagingen. Een derde van de jeugdleden haakt na twee jaar af. Door het Tennis Alles-in-1 pakket komen kinderen meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, krijgen meer en meer een band met tennisvriendjes en het verenigingsleven. Hierdoor zit een kind niet langer op tennisles, maar op tennis. De vereniging, de leraar, de ouders en kinderen zijn hierbij gebaat. Het aanbieden van Tennis Alles-in-1 zorgt ervoor dat meer kinderen wedstrijdjes spelen, doordat ze meteen meedoen aan

de competitie. Daardoor gaan kinderen meer tennissen en doen ze vanzelf mee aan verschillende activiteiten. Kinderen ervaren meer teamgevoel en staan met meer plezier op de tennisbaan, wat ervoor zorgt dat ze langer lid blijven. Dit blijkt ook uit cijfers van honderden verenigingen die de afgelopen jaren zijn gestart met Tennis Alles-in-1.

Hoe werkt het?

Voor 2022 is het nieuwe maandbedrag voor het alles-in-1-pakket vastgesteld op EUR 37,50 per maand.

T.V. ’t Zijpken heeft besloten om de clubcontributie voor de jeugdleden die gebruik maken van het alles-in-1-pakket te laten vervallen. Wij brengen nog enkel de kosten voor de (verplichte) inschrijving bij de KNLTB ad EUR 17,99 bij u in rekening. Daarnaast draagt de tennisvereniging een vast bedrag per kind bij in de kosten voor de tenniscompetitie.

T.V. ‘t Zijpken incasseert van januari t/m december € 37,50 per maand. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of Tennisijgers. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door bij Janneke. Via www.advantagetennis.nl vul je wel het inschrijfformulier (volledig) in voor de tennislessen i.v.m. beschikbaarheid van de kinderen en je dient akkoord te gaan met het trainingsreglement en de automatisch incasso. Heb je vragen over het pakket of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janneke.

Wanneer u uw lidmaatschap wilt opzeggen voor het volgende jaar, dan dient dit vóór 1 november opgezegd te worden.

Er wordt op de volgende dagen lesgegeven bij T.V. ’t Zijpken:

Dinsdag      14.30-22.00    (Trainer: Janneke Vis)
Donderdag 14.30-22.00    (Trainer: Janneke Vis)

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl