Close

Tennisvereniging Dirkshorn is opgericht in 1976. In 2013 zijn de 4 gravelbanen vervangen door probounce zandkunststofbanen.

Er wordt veel georganiseerd. Elke dinsdag- en vrijdagavond is er toss vanaf 20.00 uur. Je speelt dan in willekeurige samenstelling mix. Er wordt wel rekening gehouden met je speelsterkte. Op woensdagmorgen is er seniorentoss vanaf 9.00 uur.

De wedstrijdcommissie organiseert in september clubkampioenschappen en allerlei incidentele activiteiten. Begin juli is er het Tropen Toernooi, het knltb open toernooi, georganiseerd door de Tropen Toernooicommissie.

Lidmaatschap kost in 2018 € 110,- per jaar. Junioren (tot 18 jaar) betalen voor 1x per week les, vrij-spelen, toss en deelname aan het Kids tennisprogramma een all-in tarief van € 30,- per maand. Dit is per kwartaal opzegbaar.
Daarnaast betalen senioren € 50,- borg. Die kun je terug verdienen door 2 bardiensten (3 uur) of 3 schoonmaakdiensten (2 uur) te draaien.

Wil je eerst eens bekijken of tennis wat voor je is? Neem dan een proeflidmaatschap. Je kunt dan 10x een uur tennissen voor € 45,-.Je kunt ook alleen winterlid worden (oktober t/m maart) voor € 40,-. Losse baankaartjes zijn te koop voor € 5,-, bij de SPAR, in de kantine of bij de familie Duinkerken, Voorpolderweg 14a.

Je kunt je aanmelden bij mail@tvdirkshorn.nl. Voor informatie kun je bellen met de secretaris Marjan Tijsen op 0224 – 551034. Haar e-mailadres is marjan.tijsen@quicknet.nl

Kijk voor meer informatie over Tennisvereniging Dirkshorn op onze website of volg op facebook.

Wil je meer informatie over tennislessen of verenigingsondersteuning, neem dan contact op met Janneke of schrijf je direct in voor de tennislessen bij Tennisvereniging Dirkshorn

Tennisvereniging Dirkshorn

Tennisvereniging Dirkshorn

Ledenwerving bij Tennisvereniging Dirkshorn

Om je buren/vrienden/familie kennis te laten maken met tennis is er op 23, 24 en 25 maart een Stratentoernooi bij Tennisvereniging Dirkshorn. Je kunt captain worden en met een team meedoen. Elk team mag uit 4-8 personen bestaan waarvan het de bedoeling is dat een onervaren tennisser met een ervaren tennisser speelt. Dat kunnen je buren zijn maar ook familie, vrienden of collega’s. Iedereen van wie jij denkt dat het leuk zou zijn als diegene zou gaan tennissen bij T.V. Dirkshorn, kun je vragen voor jouw team.

Natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen maar het gaat vooral om de sportiviteit en het plezier dat je met tennis beleeft. Je speelt in een poule en er komt ook een behendigheidsparcours.

Nog nooit getennist? In maart worden er een aantal dagen gepland dat je onervaren teamleden gratis les kunnen nemen. Deelnemers mogen in maart gratis tennissen en elke vrijdagavond in maart is er open toss om te oefenen.

Deelnemers die nog geen lid zijn krijgen 20% korting op een jaarabonnement voor 2018 en voor iedereen is er een leuke goodiebag.

Er wordt op de volgende dagen les gegeven bij T.V. Dirkshorn:

Donderdag 15.00-22.00  (Trainer: Janneke Vis)