Close
Tennistijger-feesten groot succes!

Tennistijgers starten bij T.C. Schoorl

Op zondag 10 september vond het eerste Tennistijger-Feest plaats bij T.C. Schoorl. Maar liefst 24 kinderen hadden zich voor Rood aangemeld en 10 kinderen voor Rood/Oranje. De tennistijgerfeesten bestond uit een samenwerking tussen meerdere verenigingen uit de regio. De deelnemende kinderen in categorie Rood/Oranje kwamen van T.V. Dirkshorn en T.C. Schoorl en in categorie Rood waren het de enthousiaste kinderen van T.V. Boerenslag, T.V. Sint Maarten en T.C. Schoorl die met elkaar de rally’s aangingen.

Iedere club nam een dag voor zijn rekening om een Tennistijger-Feest te organiseren. Zo begon het op zondag 10 september bij T.C. Schoorl, waar zowel de deelnemers van Rood als Rood/Oranje de ‘strijd’ leverden. Tot grote schrik stonden er plassen op de gravelbanen, maar velen handen maken licht werk en iets na 10.00 uur kon het feest losbarsten. Helaas viel het na een klein uur toch nog in het water en waren we genoodzaakt het feest iets eerder te stoppen, tot verdriet van een aantal kinderen. Na iedere deelname kregen de kinderen een vaantje, een zakje chips en was de limonade niet aan te slepen. Ondanks de regen toch een gezellige ochtend. Met dank aan de helpende jeugd van T.C. Schoorl-leden Matthijs en Brent Bogaard, Simon v/d Wijst en Sven van Nuffelen.

T.V. Dirkshorn

Zondag 17 september gingen de kinderen van Rood/Oranje naar T.V Dirkshorn om ook daar weer mooie rally’s met elkaar te spelen. Het was een hele mooie ochtend met het zonnetje er bij en terras was goed gevuld met sportieve ouders die het enthousiasme van de kinderen konden aanschouwen. Voor Rood/Oranje waren er 2 Tennistijger-feesten en de kinderen die beide keren hebben meegedaan kregen een medaille omgehangen, en uiteraard nog een vaantje. Gelukkig kon ik wederom een beroep doen op Matthijs en Brent om ook deze ochtend weer goed te laten verlopen.

T.V. Sint Maarten

Zondag 24 september was het de beurt aan T.V. Sint Maarten om alle kinderen van Rood te ontvangen. Tineke was al vroeg aanwezig en ook Erik en Roemer waren al vroeg van de partij om met elkaar de banen weer gereed te maken en de onderhand, welbekende Tennistijger-slingers op te hangen, want zonder slingers geen feestje. En natuurlijk zonder de enthousiaste kinderen ook geen feestje. Alle kinderen hadden er weer zin in om mooie rally’s spelen en samen er een leuke en gezellige ochtend van te maken. Ondanks de mist was het terras goed gevuld met ouders die de tennistijgers aanmoedigden.

T.V. Boerenslag

En zondag 8 oktober was al weer het laatste Tennistijger-feest van het jaar. T.V. Boerenslag trof het met het fantastische mooie weer. Om 9.30 uur betraden de eerste ouders en kinderen al het park. Nadat alle slingers weer waren opgehangen en netjes opgezet stonden kon het laatste feest beginnen. Iedereen was weer vol enthousiast en er werden tweetallen gemaakt om met elkaar fantastisch mooie ballen te slaan. Na drie kwartier was iedereen toch wel dorstig geworden en werd er limonade gedronken. Nadat iedereen het snoep achter de kiezen had en het vochtgehalte weer had aangevuld kon het feest weer verder gaan. Na 1 1/2 uur was iedereen wel moe getennist en kreeg iedereen zijn welverdiende vaantje, en natuurlijk een medaille. Vervolgens werd het feest afgesloten met limonade, fruit, snoep en als verassing kregen de kinderen wereldplaatjes van Freek Vonk met een verzamelboek van de AH.

Tennistijger-vaantje

Tennistijger-vaantje

Iedereen bedankt voor zijn/haar enthousiasme. Ook wil ik iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan dit leuke evenement!

Volgend jaar feesten we weer verder met de Tennistijgers!

Klik hier om de foto’s van de Tennistijger-feesten te bekijken.