Close
Schooltennis, tenniskids@school
Kinderen kennis laten maken met tennis én laten doorstromen naar jouw vereniging: Schooltennis kan hierbij helpen!

Tenniskids@school

Meer jeugdleden op jouw vereniging? Het kan met Tenniskids@school! Om te zorgen dat kinderen uiteindelijk ook daadwerkelijk doorstromen naar de tennisvereniging en lid worden neem dan contact op met Janneke. Zij heeft ervaring met schooltennis en is gespecialiseerd  Tenniskids-trainer. Met de applicaties Tenniskids 1, Tenniskids 2, Tenniskids 3, Tenniskids Blauw , Tenniskids@school en Tenniskids Gamification op zak ben je aan het juiste adres.

Waarom Tenniskids@school?

•Tenniskids@school is zeer geschikt voor de schoolsituatie
•Tenniskids@school als middel om kinderen enthousiast te maken voor tennis, succesbeleving
•Tenniskids@school is ontwikkeld voor de kleine gymzalen
•Tenniskids@school is de manier om te ervaren hoe leuk tennis is
•Tenniskids@school is de manier om je vereniging zichtbaar te maken binnen de schoolsituatie

Kinderen enthousiast maken voor tennis en in contact brengen met de tennisvereniging!

Tennis is een populair spel, dat kinderen graag spelen. Het wordt op zeer grote schaal beoefend, zowel georganiseerd als ongeorganiseerd. Met geschikt materiaal wordt tennis gangbaar gemaakt voor iedereen. Met speciale tenniskids ballen en kleinere rackets is het spelen van een rally sneller mogelijk, zodat ieder kind succes beleeft. Het korte racket, zachte bal en een klein speelveld zorgen voor de snelste weg naar het spelen van tennis.

Ledenwerving; een brug slaan tussen bewegingsonderwijs en de tennisvereniging!

Ook in 2018 zullen wij het schooltennis organiseren voor de verenigingen die hierbij zijn aangesloten. Op school wordt tijdens de gymles een tennisles gegeven door de trainer. Het gaat erom dat deze les een feestje is en kinderen dolenthousiast worden gemaakt. Hierbij is het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen tegelijkertijd kunnen spelen. Om de drempel te verlagen naar de vereniging is het belangrijk om de laatste les tijdens schooltijd op de tennisvereniging te geven door dezelfde clubtrainer. Alle kinderen die deelnemen krijgen een schooltennisdiploma.

Advantage Tennisactiviteiten verzorgt het schooltennis als ledenwervings-activiteit en zal vanaf 2018 ook de scholen gaan bezoeken. Voor de verenigingen die zijn aangesloten bij Advantage Tennisactiviteiten zal dit geheel gratis verzorgd worden.

Wij zijn in het bezit van de nodige materialen en zorgen voor de diploma’s.

Schooltennis diploma Advantage Tennis

Mocht jouw vereniging niet aangesloten zijn bij Advantage Tennisactiviteiten en je wilt wel schooltennis op de vereniging organiseren? Neem gerust even contact op met Janneke om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Wil jij weten wat wij nog meer doen naast het schooltennis? Neem dan een kijkje bij verenigingsondersteuning of tennislessen

Misschien wordt jouw vereniging onze volgende samenwerkingspartner, zodat we ook jouw vereniging versterken met de andere verenigingen die bij ons zijn aangesloten!