Close
Racket Testdag 2018

Advantage Tennisactiviteiten organiseert een Racket Testdag

Advantage Tennisactiviteiten verzorgt in samenwerking met Timo van Driel Tennis Tuning (Bespanner op de WTA en ATP Tour) een Racket Testdag.

Wat gaan we deze dag doen?

Je hebt de mogelijkheid om verschillende rackets te testen, van verschillende merken. De middag wordt opgesplitst in twee delen, zodat er twee groepen van 16 personen kunnen testen. Een groep van 13.00-14.30 en een groep van 14.30-16.00 uur. Nadat iedereen ontvangen is met een kop koffie of thee zal Timo beginnen met een stukje theorie over tennisrackets. Met de kennis die is opgedaan, gaan we de baan op om het verschil tussen rackets te ervaren.

Heb je een racket gevonden wat bij jou past, dan heb je direct de mogelijkheid deze te bestellen/te kopen. Er is een voorraad aan rackets aanwezig. Mocht de voorraad op zijn, dan wordt het racket besteld en ontvang je deze ongeveer 10 dagen na bestelling (inclusief nieuwe bespanning).


Kosten: €10,00 (incl kopje koffie of thee)

(€10.00 korting bij aankoop van een tennisracket)

 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Janneke.

Racket Testdag 2018 Advantage Tennis

Ben jij op zoek naar een nieuw tennisracket? Geef je dan op voor de Racket Testdag op zondag 4 maart bij T.V. Dirkshorn om de nieuwste rackets te testen!

Geef je op via janneke@advantagetennis.nl en vermeld daarin:

Naam:

Telefoonnummer:

Welk racket wil je testen? (alleen aangeven wanneer je al een idee hebt wat je wilt testen)
Merk:
Type:

Voorkeur tijd: 13.00-14.30 of 14.30- 16.00 uur   (Biedt geen garantie)