Close
Wat is Multi SkillZ?
Wat is Multi SkillZ?                                                                                                                 Multi SkillZ Advantage

Bewegen staat natuurlijk centraal in de ontwikkeling van elk kind. Toch blijft de (meer)waarde van bewegend leren en leren bewegen, ondanks de recentelijke media-aandacht, nog steeds sterk onderschat. Terwijl kinderen vroeger dan ooit de weg naar de sportclub vinden, blijft hun motoriek sterk achteruit lopen.

Multi SkillZ slaat de brug tussen de basisbewegingen (Multimove) en de veeleisende sportspecifieke (spel)situaties. Via unieke drills brengt Multi SkillZ algemene en sport-georiënteerde skills bij. Kinderen leren ‘kijken & bereiken’ en ‘denken & doen’ in een dynamische omgeving. Multi SkillZ vergroot systematisch het psychomotorisch vermogen bij kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook worden kinderen gecoacht in de juiste sportieve mindset. Dit vergemakkelijkt duurzaam leren en maakt elk kind meer weerbaar. Een mooie basis en perfecte aanvulling voor elke sport. Multi SkillZ helpt de ontwikkeling van gelukkige, gezonde en weerbare kinderen door het coachen van psychomotorische en mentale vaardigheden voor het leven.

Flashback naar je kindertijd: je was klein en de school leek heel groot. De magie, die ontstond op de speelplaats: hinkelen, touwtjespringen, trekken, duwen, en balspelletjes. Was dat leuk? Heb je daar mooie herinneringen aan? (“Natuurlijk” hoor ik je denken.)

En wat heb je daar als kind van geleerd? Zou dat kleintje van toen zich dankzij al die speelplaats-ervaring ontwikkeld hebben?

Evenwicht, coördinatie, spelinzicht, …? En klopt het ook dat, hoe liever je iets doet, hoe meer je ervan opsteekt? (“ Dat is toch logisch?”, zeg je nu hardop.)

Multi SkillZ grijpt terug naar die goede, oude speelplaats. Maar dan nóg leuker, nóg sneller, nóg leerrijker. Multi SkillZ, dat is de all-in-one-sportformule, met dynamische beweegopdrachten, en een hoog FUN-gehalte voor kinderen en jongeren van 4 t/m 16 jaar.

Dit sport ondersteunend concept is een mooie basis en perfecte aanvulling voor elke sport.

Multi SkillZ is dé manier bij uitstek om te “leren bewegen, leren sporten”

Multi SkillZ Advantage

Via energieke sportsessies vol samenspel en plezier worden
kinderen gek gemaakt van bewegen. Een unieke, vernieuwende methode die kinderen de kans geeft om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, zonder dat ze het als “training” beschouwen.

De Multi SkillZ aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en laat elk kind schitteren:

  • Oog voor de totaalontwikkeling van kinderen
  • Via samen bewegen motorisch, sociaal, en cognitief ontwikkelen
  • Iedereen doet mee, niemand staat aan de zijlijn
  • Uitnodigende oefeningen en uitdagende spelvormen
  • Kinderen winnen aan zelfvertrouwen en ontdekken hun talenten
  • De basis en aanvulling voor elke sport