Welkom

bij Advantage Tennisactiviteiten

Advantage Tennisactiviteiten is voornamelijk actief op het gebied van lesgeven. Op het moment verzorgt Advantage Tennisactiviteiten de tennislessen bij TC Schoorl en TV Sint Maarten. Er wordt les gegeven aan zowel jeugd als senioren. Alle facetten binnen tennis worden behandeld. Voor de jeugd wordt jaarlijks een tenniskamp georganiseerd in de zomervakantie, deze is altijd in de één na laatste week van de zomervakantie. Wij bespannen ook rackets. Sinds 2014 worden wij gevraagd om op toernooien te komen bespannen. Uiteraard kun u ten alle tijden uw racket afgeven om te laten bespannen, zodat u deze op het voor uw gewenste moment weer terug heeft.

Janneke Vis

Videotips

Develop A Wide Base

video

Coaching & tips

Ervaringen

Super trainster! Met veel enthousiasme en inzet geeft ze les. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, ook al tennis ik al tig jaar. Technisch en tactisch nieuwe dingen geleerd. Ze legt goed uit. Zij geeft de kinderen ook erg leuk les, ze gaat met enthousiasme heen en komt nog enthousiaster terug!

Judith AalbertsNiveau 7/5

Met de lessen van Janneke word je zelfbewust van je eigen tennis. Je leert omgaan met je zwakke- en sterke punten. Zeker een aanrader voor je spelverbetering!

Simone GroenveldNiveau 8/7

Janneke weet door haar eigen talent en tennis ervaring waardevol advies te geven en dit om te zetten in leerzame tennis- oefeningen. Echt aan te raden als je wilt verbeteren!

Gino KribbenNiveau 6/6

Onze docenten

Onze organisatie werkt uitsluitend met gecertificeerde trainers die passie hebben voor het vak

Erik Beeldman
Erik Beeldman
Stagiair
Erik is een getalenteerde, enthousiast jonge speler die sinds kort zijn stage vervult bij...
Janneke Vis
Janneke Vis
Clubtrainer
Janneke staat vanaf jongs af aan op de tennisbaan en is oprichter en eigenaar van Advantage...